GDPR
Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Asigurarea dreptului la protectia datelor se face in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Acest document arata modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu comercializarea produselor noastre, inclusiv prin site-ul nostru web www.casemag.ro
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica Politica de Confidentialitate conform cerintelor legale, iar versiunea recent modificata va fi afisata pe site.
Identificare operator de date cu caracter personal
TOP TRADING BG LTD este persoana juridica de nationalitate bulgara, avand sediul social in Burgas Bulgaria Str. Karlovo N: 9 , Top Trading BG LTD  + 40 (31) 2297084 este este o societate inregistrata in Registrul Comercial al Agentiei de inregistrare la UIC BG204910406,
Care sunt datele cu caracter personal pe care le prelucram
In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:
Cand comandati produse de la S.C. TOP TRADING BG LTD, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;
Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor cu varsta de pana la 16 ani.
Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii.
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Pentru prestarea serviciilor S.C. TOP TRADING BG LTD in beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, urmatoarele cazuri:
a) Crearea si administrarea datelor in cadrul platformei S.C. TOP TRADING BG LTD;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, sau la bunurile achizitionate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile S.C. TOP TRADING BG LTD.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre S.C. TOP TRADING BG LTD si dvs.
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre.
Dorim sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumparator,
3. Pentru apararea intereselor noastre legitime
Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:
– Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei S.C. TOP TRADING BG LTD fata de atacuri cibernetice:
– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
– Masuri de gestionare si diverse a altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram toate masurile pe care ni le angajam, garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile libertatii dvs. fundamentale.
Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal
Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp plasati o comanda in platforma CASEMAG.RO. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii ,in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
– societatilor de asigurare;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.
In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.
In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal
In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.
Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin introducerea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atentionam ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate si de catre alte parti neautorizate. Nu ne putem face responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.
Ce drepturi aveti
Regulamentul general privind protecția datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dvs, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau puteti refuzati prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti adresa autoritatii de supraveghere competente sau justitiei. Puteti de asemenea solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.
Pentru a va pune la curent cu drepturile pe care le aveti, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:
Identitate. Pastram confidentialitatea tuturor datelor cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la aceste date folosind adresa de e-mail suppor[email protected] . In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
Onorarii. Nu solicita taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal.
Durata de raspuns. Raspundem solicitarii dumneavoastra in maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.
Drepturi vizate
Descriere
Puteti sa ne cereti:
sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
Accesul
Va puteti adresa direct responsabilului cu protectia datelor de mail [email protected] .
Rectificarea
Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.
Stergerea datelor
Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
- acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile care au fost colectate;
- v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor pe baza de consimtamant);
- dati curs unui drept legal de a va opune;
- acestea au fost prelucrate ilegal;
- ne revine o obligatie legala in acest sens.
Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:
- pentru respectarea unei obligatii legale;
- pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare
Trebuie sa tineti cont ca, inaintea exercitarii acestui drept, documentele aferente comenzilor efectuate de la S.C. TOP TRADING BG LTD, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar S.C. TOP TRADING BG LTD va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor si a documentelor aferente acestuia, nu este un proces la care se poate reveni.
Restrictionarea prelucrarii datelor
Putem restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal la solicitarea dumneavoastra, numai in cazul in care:
- acuratetea lor este contestata - pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;
- prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;
- nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;
- v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea ,daca drepturile noastre prevaleaza, este in desfasurare.
Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:
- avem consimtamantul dvs.;
- pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
pentru a proteja drepturile TOP TRADING BG LTD
Portabilitatea datelor
Va putem furniza datele cu caracter personal la solicitarea dumneavoastra intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat" direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:
- prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs.
- pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs;
- prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozitia
Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
Luarea de decizii automate
Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva produce efecte juridice cu privire la dvs. Sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor: ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs. este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs. sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.
Sesizari;
Puteti depune o sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal la urmatoarele date de contact:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, Romania
E-mail:[email protected]
Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amabila.
Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul S.C. TOP TRADING BG LTD cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin e-mail la adresa: [email protected]